Користувачі, які коли-небудь встановлювали Windows 7 Home Premium або пізнішу версію в Oracle VirtualBox, ймовірно, знають про той факт, що функція Aero за замовчуванням відключена, навіть якщо ваш комп’ютер підтримує цю функцію. Натискання на тему Aero на панелі персоналізації просто активує базову тему ще раз, і засіб усунення неполадок Aero запропонує вам встановити драйвер відеокарти або драйвер, сумісний з WDDM.

Пару років тому, як ви, напевно, знаєте, VirtualBox оголосила про підтримку Aero, але проблема в тому, що включити Aero в VirtualBox не дуже просто. Якщо ви встановили Windows 7 на віртуальну машину VirtualBox і хочете включити Aero, ви можете зробити це, виконавши наведені нижче інструкції.

Примітка: для включення і активації Windows 7 Aero на вашому комп’ютері повинна бути встановлена відеокарта, сумісна з Aero. Цей посібник не допоможе вам активувати Aero на непідтримуваних ПК.

Крок 1: першим кроком є встановлення гостьових доповнень у VirtualBox. Для цього, Коли Windows 7 запущена в VirtualBox, вам потрібно вибрати пункт пристрою в меню Файл VirtualBox, а потім натиснути кнопку Встановити гостьові доповнення.

Крок 2: Якщо майстер установки гостьових доповнень не запускається, відкрийте Комп’ютер (мій комп’ютер), двічі клацніть по дисководу компакт-дисків: гостьові доповнення VirtualBox, щоб запустити майстер установки. Натисніть кнопку “так”, щоб продовжити запит UAC.

Залишити відповідь