Перевстановлення операційної системи Windows 7-досить просте завдання. Ви готуєте завантажувальний носій, завантажуєтеся за допомогою завантажувального носія, вибираєте мову і клавіатуру, приймаєте Ліцензійну угоду, вводите ключ продукту і вибираєте розділ, щоб почати установку Windows.

Проблема з цією традиційною процедурою полягає в тому, що вам потрібно ввести ключ продукту. Це стає трохи складніше, якщо ви втратили свій DVD-диск з Windows 7, на якому надрукований ліцензійний ключ, або якщо ви видалили лист, що містить ваш ключ продукту для Windows 7.

Принадність Windows 7 і одна з прихованих функцій Windows 7 полягає в тому, що цю версію Windows можна перевстановити на той же КОМП’ЮТЕР без необхідності легального введення ключа продукту. Іншими словами, якщо ваш комп’ютер з Windows 7 робочий і завантажувальний, ви можете перевстановити Windows 7 без ключа продукту без допомоги сторонніх інструментів за умови, що у вас є інсталяційний DVD-диск з Windows 7.

Зверніть увагу, що ви повинні використовувати інсталяційний DVD-диск Windows 7 як завантажувальний носій, оскільки завантажувальний USB-накопичувач Windows 7 не допомагає в цьому методі.

Що потрібно знати, перш ніж почати перевстановлення Windows 7 за допомогою цього методу

# Це керівництво корисно для тих, у кого є DVD-диск з Windows 7, але немає ключа продукту.

# Ваш Комп’ютер з Windows 7 повинен бути завантажувальним і мати оптичний привід (DVD-привід).

# На вашому комп’ютері має бути не менше 16 ГБ (для 32-розрядної версії) і 20 ГБ (для 64-розрядної версії) вільного місця на диску з Windows 7 (диску, на якому в даний момент встановлена Windows 7). Якщо місця недостатньо, вам необхідно звільнити деякий простір, відключивши гібернацію, видаливши програми, очистивши кошик або запустивши утиліту очищення диска.

# Після виконання перевстановлення вам потрібно буде вручну встановити всі програми заново, що означає, що ви втратите всі встановлені програми під час перевстановлення.

Повторна установка Windows 7 без ліцензійного ключа
Крок 1: Увімкніть свій комп’ютер і завантажіться в Windows 7. Переконайтеся, що у вас є вищезгадане вільне місце, перш ніж продовжувати.

Крок 2: Перейдіть в меню “Пуск”, натисніть “панель управління”, щоб відкрити те ж саме, змініть вигляд на маленькі значки, а потім натисніть “відновлення”, щоб відкрити вікно відновлення.

Залишити відповідь