Як ви, напевно, знаєте, на відміну від свого наступника, жодна з версій Windows 7 не дозволяє встановлювати Windows 7 на флеш-накопичувач / жорсткий диск USB, а потім завантажувати Windows 7 з USB. Для непосвячених установка Windows з USB повністю відрізняється від установки Windows на USB. У першому сценарії ми використовуємо USB як завантажувальний носій для установки Windows, а в другому ми встановлюємо Windows на USB-накопичувач і завантажуємо Windows з нього.

Якщо ви хочете встановити Windows на флеш-накопичувач USB або жорсткий диск USB, це найпростіший спосіб встановити Windows 7 на USB і завантажитися з нього. Вам не потрібно завантажувати складні скрипти або виконувати команди, щоб встановити Windows 7 на USB.

У цьому посібнику ми покажемо найпростіший спосіб установки Windows 7 на флеш-накопичувач USB або жорсткий диск USB і завантаження Windows 7 з нього.

Речі, які вам потрібні:

# Файл ISO-образу Windows 7 (32-розрядний або 64-розрядний)

# WinToUSB (перевірте Крок 2 на наявність посилань для скачування)

# 16 ГБ + USB флеш-накопичувач або жорсткий диск (8 ГБ диск повинен працювати нормально, але не можу підтвердити)

Установка Windows 7 на флеш-накопичувач USB або жорсткий диск
Крок 1: почніть процедуру, підключивши флеш-накопичувач USB або жорсткий диск до ПК з Windows 7/8. Будь ласка, зробіть резервну копію всіх даних, перш ніж продовжити, так як диск буде видалений.

Крок 2: Наступний крок – завантажити програмне забезпечення WinToUSB, відвідавши цю офіційну сторінку. WinToUSB підтримує як 32-розрядну, так і 64-розрядну Windows 7/8. Запустіть завантажений інсталяційний файл, а потім дотримуйтесь прямих інструкцій на екрані, щоб завершити установку. Ви можете встановити WinToUSB або в Windows 7, або в Windows 8.

Крок 3: запустіть програмне забезпечення WinToUSB. На головному екрані натисніть кнопку поруч із полем ISO-файл, щоб перейти до файлу ISO-образу Windows 7, і натисніть кнопку OK, щоб відкрити його. А потім виберіть версію Windows 7, яку ви хотіли б встановити на USB.

Залишити відповідь