Раніше минулого тижня Microsoft оголосила про партнерство з Laplink Software, щоб допомогти користувачам Windows XP перенести свої файли, налаштування та профілі користувачів з Windows XP на нову версію Windows за допомогою PCmover Express від Laplink. Коли Microsoft оголосила про безкоштовний інструмент, він не був доступний для завантаження, але тепер він готовий до завантаження.

Для непосвячених Laplink PCmover Express для Windows XP – це безкоштовне програмне забезпечення для користувачів Windows XP, що дозволяє легко переносити свої файли, налаштування та профілі користувачів з комп’ютера під керуванням Windows XP на ПК з більш новою версією Windows, такою як Windows 7, Windows 8 або Windows 8.1. Тобто цей інструмент не може допомогти ви переміщаєте програмне забезпечення зі свого комп’ютера з Windows XP на свій новий комп’ютер з Windows 7/8/8.1.

Простіше кажучи, неможливо перенести встановлені програми зі старого комп’ютера з Windows XP на новий комп’ютер з Windows 7/8/8.1.

Щоб використовувати PCmover Express, вам потрібен комп’ютер з Windows XP і комп’ютер під керуванням Windows 7 або пізнішої версії Windows, обидва підключені до Інтернету.

Найкраще в PCmover express-це простий у використанні майстер, який значно спрощує перенесення файлів і налаштувань з XP на ПК з Windows 7/8/8.1. Однак зверніть увагу, що для продовження вам необхідно ввести своє ім’я та адресу електронної пошти.

Користувачі Windows XP, які хотіли б легко переміщати файли та налаштування з Windows XP на ПК з Windows 7/8/8.1, можуть слідувати наведеним нижче інструкціям, щоб успішно перенести файли, налаштування та профілі користувачів з Windows XP на ПК з Windows 7/8/8.1.

Крок 1: відвідайте цю сторінку корпорації Майкрософт з веб-браузера на ПК з Windows XP, а також на ПК з Windows 7 і натисніть на кнопку Завантажити зараз, щоб завантажити програмне забезпечення PCmover Express.

Крок 2: запустіть інсталяційний файл, а потім дотримуйтесь простих інструкцій на екрані, щоб встановити PCmover. Вам необхідно встановити це програмне забезпечення як на ваш старий комп’ютер з Windows XP, так і на ваш новий комп’ютер з Windows 7/8/8.1.

Крок 3: Запустіть PCmover на вашому Windows XP, дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб вибрати файли і налаштування, і, нарешті, коли ви дійдете до кроку “виконується – передача по мережі”, запустіть PCmover на вашому ПК з Windows 7/8/8.1, а потім дотримуйтесь інструкцій, щоб почати передачу файлів і налаштувань. Ось і все!

Залишити відповідь