З тих пір, як Microsoft почала надсилати повідомлення на робочий стіл ПК з Windows 7 і Windows 8.1, щоб користувачі могли зареєструватися для безкоштовного оновлення Windows 10, користувачі скаржилися на те, що повідомлення на робочому столі або значок “Отримати Windows 10” не відображаються в системному треї панелі завдань, незважаючи на наявність справжньої копії Windows 7 або Windows 8.1.

Може бути кілька причин, чому програма Get Windows 10 не відображається у вашій Windows 7 або Windows 8.1. Це може бути пов’язано з тим, що ви використовуєте непідтверджену копію Windows. Це також може бути пов’язано з тим, що ви повністю відключили Центр оновлення Windows. Або це може бути пов’язано з тим, що у вас є копія корпоративної ліцензії (використовується в бізнесі).

Але якщо ви впевнені, що використовуєте законну копію Windows 7 або Windows 8.1 без обсягу і не відключили оновлення Windows 10, Тепер ви можете використовувати недавно випущений засіб усунення неполадок для усунення проблеми.

Так, тепер, коли Windows 10 запущена, Microsoft вирішила допомогти користувачам, які не можуть бачити значок “Отримати Windows 10” в системному треї, незважаючи на наявність законної Windows.

Засіб усунення неполадок програми Get Windows 10 просканує вашу установку Windows 7 або Windows 8.1 і допоможе вам отримати додаток Get Windows 10 в системному треї.

Отримайте засіб усунення неполадок додатків Windows 10 від Microsoft
Ось як використовувати засіб усунення неполадок програми Get Windows 10, щоб отримати додаток Get Windows 10 в системному треї.

Крок 1: Натисніть тут, щоб завантажити засіб усунення неполадок програми Get Windows 10.

Крок 2: після завантаження засобу усунення неполадок двічі клацніть його, щоб запустити.

Крок 3: Натисніть кнопку Далі, щоб засіб усунення неполадок просканував вашу установку Windows 7 або Windows 8.1 і виявило проблему.

Залишити відповідь