Раніше минулого тижня ми обговорювали фантастичний онлайн-інструмент для створення та завантаження unattend.xml файл, який ми використовуємо при автоматичній або автоматичній установці Windows 10/8.1/7. Інструмент також дозволяє створювати Config.xml файл, необхідний для автоматичної установки Microsoft Office.

ПРИМІТКА: Це керівництво відмінно працює в Windows 10, Windows 8.1 і Windows 7.

Після створення та завантаження unattend.xml файл, мені довелося додати XML-файл до завантажувального ISO-файлу Windows і протестувати його за допомогою віртуальної машини, перш ніж писати про зручний інструмент.

Як ви, напевно, знаєте, редагування завантажувального ISO-файлу Windows – це не дуже проста процедура, якщо ви не хочете платити премію за платні програми. У той час як існують десятки безкоштовних програм для створення, запису і монтування ISO-файлів, швидкий пошук в Інтернеті показує, що для Windows немає жодної безкоштовної програми для редагування завантажувальних ISO-файлів.

Ті з вас, хто хоче додавати файли в завантажувальні ISO-файли Windows без покупки програмного забезпечення преміум-класу, можуть слідувати наведеним нижче інструкціям, щоб відредагувати свій завантажувальний ISO-файл. Оскільки у нас немає безкоштовної програми для безпосереднього редагування файлу завантажувального образу ISO для додавання файлів, нам потрібно спочатку витягти файл ISO, додати файли, а потім знову створити завантажувальний образ ISO за допомогою безкоштовного додатку під назвою ImgBurn.

Включити файли в завантажувальний ISO-образ
Нижче наведені кроки, які потрібно виконати, щоб відредагувати завантажувальний ISO-файл для додавання файлів у Windows.

Крок 1: якщо ви не встановили програму архівування файлів, будь ласка, відвідайте цю сторінку, щоб завантажити 7-Zip (безкоштовно) і встановити те ж саме. Якщо ви використовуєте будь-який інший інструмент стиснення файлів, такий як WinRAR або WinZip, вам не потрібно встановлювати 7-Zip.

Крок 2: Перейдіть до папки, в якій знаходиться ваш завантажувальний ISO-файл, клацніть по ньому правою кнопкою миші, виберіть 7-Zip, натисніть витягти файли, а потім виберіть нову папку в бажаному місці, щоб зберегти вміст ISO-файлу. Якщо ви використовуєте WinRAR або WinZip, просто клацніть правою кнопкою миші на ISO-файлі, щоб побачити опцію вилучення.

Залишити відповідь